't Creatief Hoekske     I     Moerkantsebaan 136      I     2910 Essen-Hoek     I     0479/85 14 82      I     info@tcreatiefhoekske.be
Welkom
aanbod
Voor wie
Groepspraktijk
Aanbod
Voor wie
Over de Groepspraktijk
Folder/Nieuwsbrief
Agenda
Waar
Links

 

 

 

 

 

 

 

OVER 't Creatief Hoekske

“Na mijn middelbare studies besloot ik, omwille van het sociale én het creatieve aspect, ergotherapie te gaan studeren. In mijn laatste jaar deed ik stage bij een creatief therapeut en toen wist ik: dit wil ik ook doen! Daarom startte ik het jaar daarna nog een 4 jaar durende intensief praktijkgerichte opleiding creatieve therapie. Hier vond ik helemaal ‘mijn ding’.


Tijdens beide opleidingen merkte ik dat ik mezelf helemaal kon vinden in het werken met muziek, beweging en verhalen. Eeuwig nieuwsgierig en leergierig als ik ben, zul je me dan ook geregeld terugvinden in workshops en bijscholingen hieromtrent. Ook in mijn vrije tijd vliegen de vioolklanken regelmatig door ons huis.


Werkervaring deed ik op als ergotherapeut binnen de psychiatrie en als creatief therapeut/ projectbegeleidster in het werken met personen met een fysieke en/of mentale beperking, dit zowel in het binnen- als buitenland.


Tijdens mijn eerste jaren in het werkveld kruisten Bachbloesems mijn pad. Na het effect ervaren te hebben, wou ik daar absoluut meer over weten. Ik volgde de basiscursus en sindsdien maken de bloesems deel uit van mijn dagdagelijkse leven. Later verdiepte ik me er nog meer in door opleidingsdagen en cursussen te volgen zodat ik de bloesems niet meer enkel voor mezelf en mijn familie kon gebruiken, maar ook degelijk professioneel advies kan verlenen aan anderen. In mijn eigen praktijk ’t Creatief Hoekske vloeien al deze interesses tezamen. Vandaar dat ik dit ook met hart en ziel doe.”